Aquesta segona jornada de lliga només ha estat profitosa pels Alevins que sumen la seva primera victòria a la lliga, mentre que la resta d’equips han encaixat la derrota.

El dissabte el Pre Benjami va jugar el seu partit del consell a Vidreres, el qual va acabant perdent 6-1 (7-4 segons còmput de lliga) però deixant l’entrenador content per l ‘actitud del nens.

 

f11

 

Els Benjamins per la seva part, van fer el desplaçament mes llarg de la temporada, al camp del Torelló. El resultat va ser molt voluminós (13-0), però és normal, pensant que el nostre equip esta format un 90% per canalla de primer any, cosa que notarem tota la temporada, però de segur que de mica en mica agafarem el ritme que ens manca!

 

f4

 

La nota més positiva d’aquest cap de setmana va ser la treballada victòria dels Alevins, al nostre estadi contra el Sils. Van ser capaços de capgirar un resultat et vers dues vegades, tot i que el resultat no reflexa el que vam veure al camp, ja que podrien haver guanyat tranquil·lament per un resultat més ampli. Segur que si segueixen així arribaran molt lluny aquest any!

 

f12

 

Els Cadets per la seva banda, varen jugar contra el Blanes CD.C, tot i el gol ràpid d’en Ruben al minut 4 de partit, els blanencs var ser capaços de capgirar el resultat, deixant el 1-3 final al marcador

Deixa un comentari

La adreça electrònica no serà publicada.Els camps obligatoris estan marcats amb un *