Aquest passat cap de setmana (1 i 2 d’octubre) s’ han disputat els primers partits oficials de totes les seccions que composen el nostre planter d ‘aquesta temporada.

 

f5

 

Els primers a jugar varen ser el Benjamins a casa contra un equip com el Tordera, amb la majoria de nens de segon any, i això es va fer notar en el terreny de joc amb un resultat de 1-10. Tot i que els nostres varen tenir forces ocasions la fortuna no va voler fer pujar el marcador.

 

f4

 

f1

 

Els següents varen ser els PreBenjamins amb una gran actuació i no només es va notar en el marcador sinó també en el joc. Després d’ una primera jornada de 8 els nostres van primers a la classificació.

 

f6

 

f2

 

f3

 

Dissabte tarda el torn va ser pels Cadets, que van jugar un partit molt seriós a casa del Tossa. Els  locals varen ser superiors sobre tot a la segona part deixant un marcador de 4-1 (2-1 mitja part)

 

Finalment els Alevins jugaren diumenge un gran partit a casa del Olímpic Malgrat. La primera part anava ben encarrilada amb dos gols molt matiners del Izan i l’Eric, però finalment, van tenir que marxar només amb 1 punt, que ens va donar  per l’empat a dos gols.

 

f10

 

f9

 

f8

Deixa un comentari

La adreça electrònica no serà publicada.Els camps obligatoris estan marcats amb un *