Com cada setmana, farem un petit resum dels partits disputats pel planter.

 

PreBenjami

Seguim forts a la lliga del Consell Comarcal amb una nova victòria molt merescuda. El més important sens dubte és que la canalla cada dia juguen millor posicionats i formant un equip molt competitiu, que sense cap mena de dubte ens donarà moltes alegries aquesta temporada.

 

 

f10

 

Benjami.

Primera victòria de la temporada, per 6-3 d’un equip format bàsicament pels jugadors de primer any i sense experiència a la competició de federats, la qual és molt més exigent. Tant entrenadors com la resta del cos tècnic estan segurs que de mica en mica, els nois aniran agafant confiança i força a les cames per aguantar una lliga complicada i de primera categoria.

 

img_20161015_110827

 

Alevins.

Novament ens trobem amb un equip on el nombre de jugadors de primer any és elevat, i això, a principis de temporada es nota. Tot i que les noies i els nois van perdre per un contundent 8-2,  això no reflexa el que es va veure al terreny de joc,  el futbol es així i no sempre té el premi merescut. Possiblement el marcador tindria que haver estat molt més ajustat, però de segur que la sort la propera vegada estarà més del nostre costat.

 

f11

 

Cadets.

Nova derrota del nostre equip i ja van 3 de 3. No ens amoïnem! les llavors estan plantades i poc a poc aniran donant els seus fruits. Esta clar que els primers 20, 25 minuts els nostres van sortir molt despistats i això en el món de futbol fa, que molt probablement, et marquin gols. La segona part ja va ser molt diferent, amb una actitud molt bona, cosa que va adonar-se tot el camp.

Deixa un comentari

La adreça electrònica no serà publicada.Els camps obligatoris estan marcats amb un *