A partir de la temporada 2016/17 la UE Maçanet te una nova junta, que com no pot ser d’una altra manera, comença amb moltes ganes de fer la feina ben feta.

Tenim molt de treball per fer, però el nostre màxim objectiu, com diu el nostre eslògan (més que futbol), és fer de la UE Maçanet alguna cosa més que futbol.

Per poder aconseguir-ho ens cal tot el suport possible. Per la nostra banda farem els canvis oportuns, com són els models d’entrenaments, la figura del coordinador en cap… però també  necessitarem l’ajuda dels pares i mares

La nostra principal idea es la del pare/mare coordinador. Un eina força innovadora, però que si aconseguim fer funcionar farà del nostre club el millor dels millors i segur que tothom vol que ho assolim.

 

mes-que-f

 

Aquesta eina aconseguirà que el diàleg entre tots sigui el màxim fluid i que mai més cap nen o nena es senti discriminat o afavorit per ser “fill de” i ensenyar a tota la canalla que per arribar el més amunt possible cal esforç, dedicació, constància i tan d ‘altres valors que en realitat són

“més que futbol”

Salutacions

Deixa un comentari

La adreça electrònica no serà publicada.Els camps obligatoris estan marcats amb un *